Hondenfotografie

Kom je naar Terschelling met je hond en lijkt een fotoshoot met hem/haar op het eiland je geweldig? Zend dan het formuliertje hiernaast in voor een afspraak. We gaan samen met je hond de Terschellinger natuur in. Al wandelend en spelend maak ik foto’s van je viervoeter en laat ik je over hem of haar vertellen. Als je samen met je hond en/of gezin op de foto wilt kan dat natuurlijk ook.

  • Een heerlijke Terschelling-wandeling met je hond van ongeveer 1,5 uur. Als dit te intensief voor jou of je hond is, mag dit ook korter.
  • Koffie met Terschellinger pondkoek en de hond een kluif of koekje 🙂
  • Je hond krijgt een eigen pagina met de foto’s en een blogartikel op Hondenlevens.nl en op Facebook.
  • Na de fotoshoot ga ik thuis aan het werk om de foto’s te bewerken en het artikel te schrijven. Hier zit veel tijd in. Zodra de foto’s klaar zijn, krijg je de foto’s digitaal met een klein watermerk van Hondenlevens voor online gebruik.
  • De mooiste 3 foto’s die je kiest, krijg je in hoge resolutie digitaal toegestuurd zodat je ze zelf af kunt laten drukken.

De kosten voor een wandel-fotoshoot zijn €75,00 incl. btw voor 1 hond.

  • Wil je op meer locaties foto’s laten maken en zijn we langer dan 1,5 uur onderweg? Dan kost dit €25,00 per uur extra.
  • Wil je foto’s van meer dan één hond binnen dezelfde wandeling? Dan kost dit €25,00 per hond extra. Hiervoor krijg je het zelfde als bij de eerste hond (zie tabblad “wat krijg je”).

Als je een fotoshoot met je hond op Terschelling wilt, vul dan het formuliertje hier rechts in. Het is handig als je alvast aan kunt geven wanneer je op Terschelling bent, wat voor hond(en) je hebt en waar je logeert. Ik neem z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken.

Fotografie Portfolio

.

Dogs do speak, but only to those who know how to listen…

.